torstai 7. syyskuuta 2017

Kevään mullistus - yritystoiminta

Niinhän se sitten meni, että haku TE-toimiston järjestämälle "ideasta yrittäjyyteen-kurssille" kannatti! Ihan tarkalleen en tiedä, miten valituksi tulin, mutta maaliskuussa kurssi alkoi.

Ensimmäinen viikko oli intensiivistä opiskelua, kun istuskeltiin joka päivä ja opeteltiin perusasiat viidessä päivässä. Paljon jäi käteen, mutta paljon meni myös ohi tai jäi ihmetyttämään.

Siispä riemu oli suuri, kun pääsin vielä jatkamaan :D

Sitten jatkettiin rennommalla tahdilla, pienemmällä porukalla. Asiasisältö pysyi loistavana, mutta fiilis tuntui rennommalta. Välissä oli ns. oma projekti -päiviä, jolloin työskenneltiin itsenäisesti omaa ideaa työstäen.

Viikot vierähtivät vauhdilla ja yhtäkkiä olikin jo viimeinen kerta :O Matkaan tarttui valtavasti oppia sekä kourallinen uusia ystäviä. Kyllä kannatti!


Ja jottei yrityskurssi olisi mennyt mitenkään hukkaan, kävi samaan aikaan toinenkin mullistus :D Maaliskuussa kuultiin erään käsityöliikkeen pitävän alennusmyyntiä loppuunmyynnin takia. No, kiinnostushan siitä heräsi ja visiitti kaupassa tuottikin jo ensimmäisellä kerralla suuntaa-antavan tarjouksen!
Sitä siinä vetkottiin ja pohdittiin, mutta kyllä sille tielle sitten lähdettiin.

Kurssin aikana työstin näin ollen ihan oikeaa yrityssuunnitelmaa budjettilaskelmineen kaikkineen - toki vielä hieman kurssia tiuhemmalla tahdilla.

Kaiken summana perustettiin huhtikuussa Käsityöliike Nukkeri Oy ja yrittäjyyskurssin päätteeksi oli kauppakirjat Nukkeri tmi:n toiminnasta allekirjoitettu ja myymälä varastoineen meidän!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti